VoetReset

Voetreflextherapie geeft een weerspiegeling van het gehele lichaam op de voeten. Bepaalde organen en lichaamsdelen staan in verbinding met de zones van je voet. Door overbelasting, zoals hoge werkdruk, werkhouding, stress en verkeerde voeding kan het lichaam moeilijk herstellen wat verschillende klachten geeft zoals vermoeidheid, spanning, slapeloosheid en pijnklachten.

Massage op de reflexzones en drukpunten van de voet stimuleert het zelf-herstellend vermogen van het lichaam, wat een diepe ontspanning geeft, blokkades opheft en meer energie vrijmaakt.

VoetReset is voor zowel persoonlijke behandeling als (duo) arrangement. Het arrangement bestaat uit een etherisch voetenbad, voetscrub, verwarmde kompressen, voetreflex met een hotstone voetmassage, voetmasker en voetbalsem.

Kledingadvies :een gemakkelijke broek die over de knieën opgetrokken kan worden.

 

Kruidwikkel-therapie

Bij kruidwikkel-therapie wordt gebruik gemaakt van een therapeutische katoen-wikkel, gedrenkt in natuurlijke oliën en verschillende kruiden welke om het lichaamsdeel wordt gewikkeld of op de benodigde plek aangebracht waar de klacht zich bevindt en heeft een warm, verlichtend en ontspannen effect op zowel stress en klachten als gespannen spieren, gewrichtsklachten, huidklachten, menstruatieklachten, buikklachten, verkoudheid of kou of vochtbalans. Wanneer de wikkel is aangebracht wordt je lichaam lichtjes in dekens ingebakerd. Ook hierbij wordt het zelf-herstellend vermogen gestimuleerd. De behandeling wordt gegeven in combinatie met licht-therapie, een hoofdmassage of een verwarmd oogmasker.

Kledingadvies: dames: gekleed in een sportbeha en hipster/boxer of korte (sport)broek. Mannen: korte sportbroek. De olie of kruiden vlekken kunnen geven.

 

Pulsing-massage

Pulsing-massage bestaat uit het uit een zachte behandeling met een constant ritmische beweging van het lichaam wat vergelijkbaar is met wiegen of zachtjes schudden. Pulsing geeft een zeer diepe ontspanning en zorgt voor kalmte en het 'ontladen' van dagelijkse energie. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit vloeistof (water) en door het lichaam te pulsen komt deze vloeistof in het hele lichaam tot op celniveau in beweging. Eventuele blokkades kunnen voelbaar en/of zichtbaar worden en krijgen door de zachte golfjes van het pulsen de mogelijkheid om op te lossen.

Kledingadvies: gekleed op de massagetafel in een huispak, joggingpak of sportlegging met trui.

 

Gezondheidsplan

Een handig digitaal overzicht gericht op de aanwezige klachten inclusief informatie over de aanwezige disbalans (hoe , wat, waardoor) en een gemakkelijk schema (A4) met voedingsmiddelen waaruit je kan kiezen, inclusief suppletie-advies, tips en tricks en recepten. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen een belasting zijn in je spijsvertering doordat er door de jaren heen een disbalans. Verschillende factoren als stress, medicatie, vitaminen/mineralentekort en/of intoleranties spelen hierbij een rol. Het plan is gemakkelijk inzetbaar bij gezin en werk.