Ik ben Ingrid, gecertificeerd voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut.

Vanaf de puberteit heb ik te maken gehad met overgewicht, migraine en PMS-klachten. Ik was een emotionele eter wat ervoor zorgde dat ik geen evenwichtige lijn had in mijn voeding. Pas later kwam ik erachter dat mijn PMS hier veel invloed op had. Tevens had ik wekelijks migraine, waar ik zware medicijnen voor slikte.

Altijd was ik bezig met diëten. Mijn zwaarste gewicht ooit was 105 kilo. Dat wilde ik nooit weer op mijn weegschaal zien. Ik volgde elk dieet die maar bestond maar niks hielp. Ik bleef jojoën.

Het was erg frustrerend dat het steeds mis ging. Ik werd onzeker en ik voelde mij niet gelukkig. Eigenlijk wist ik nooit goed wat ik deed. Wat was nu de juiste combinatie in voeding en wat doet het met je?

Ik volgde meerdere voedingsopleidingen en kwam erachter dat voeding niet alleen je gewicht bepaald, maar ook je gestel, je energie, je weerstand en je klachten. Je lichaam wordt gestuurd door allerlei verschillende hormonen.

Ook je darmflora speelt een belangrijke rol hierin. Met een gevarieerd en gezond voedingsschema creëer je evenwicht. En dankzij dit evenwicht ben ik slank en fit, is mijn migraine nauwelijks meer aanwezig en zijn mijn PMS-klachten verdwenen.

Alles ligt binnen handbereik met een juist voedingsplan. Een gezond gewicht en lichaam, meer energie en een goede weerstand.  Wil je graag hulp? Maak dan nu een afspraak.

 

Liefs Ingrid