VoetReset Harkema

Reflextherapie is een effectieve vorm van voetmassage en drukpunttechniek. Bepaalde punten op de voeten (maar ook de handen) staan in verbinding met bepaalde organen, klieren, zenuwen, botten en weefsels.

Wanneer er een gebrek aan evenwicht in het lichaam optreedt, wordt de overeenkomstige reflexzone geblokkeerd en worden deze reflexzones gevoelig. Door reflextherapie toe te passen optimaliseer je het herstellend vermogen van het lichaam, hef je blokkades op en creëer je een positief effect op het zenuwstelsel en de bloedsomloop, zodat de voedingsstoffen beter worden getransporteerd naar de weefsels en de afvalstoffen kunnen worden afgevoerd.

Reflextherapie heeft tevens een pijnstillend en ontspannend effect als gevolg van het vrijkomen van endorfine in de hersenen.

Voetreflextherapie is een weldaad voor uw lichaam en werkt goed als aanvulling op het persoonlijke voedingsplan.

Vooraf aan het eerste consult zal er een vragenlijst worden toegezonden.

Voetreflextherapie activeert het zelf-genezende vermogen van het lichaam maar is geen vervanging van de reguliere geneeswijze.

 

Voetreflextherapie 60 min

€ 45.00

inclusief voorgesprek en uitleg van behandeling

Vervolg voetreflexbehandeling  45 min.

€ 35.00

Ontspanning-arrangement voetreflex  (1.5 uur)

€ 65,00

Etherisch voetbad, voet-scrub, verwarmde kompressen, voetreflexbehandeling, hotstone voetmassage, voetmasker, voetbalsem. Inclusief koffie/kruidenthee

Ook als duo-arrangement te boeken (tarief p.p.)